några små bilder...


tisdagslat


...


strangers



en bra onsdagslat!






Första bilderna från nya lägenheten och dagarna..


545 kr


ny kamera + nytt objektiv


lite blandade mobilbilder från tiden hemma


juli - december



Juli: En ganska händelselös månad. Mamma och pappa åkte på semester utan mig medan jag stannade kvar och jobbade. Försökte träffa mina vänner så gott det gick och gå ut på Temple of Love så mycket som möjligt bara för att känna att jag hade ett liv utanför jobbet. Parisplanerna började komma igång och jag minns att jag jobbade ihjäl mig för några dagars semester på Emmabodafestivalen.



Augusti: Jag blev äntligen äntligen mer ledig och behövde inte jobba dygnet runt. Åkte iväg på ett regnigt  emmaboda och hade världens bästa tid med Simone och alla kompisar där. Började inse att jag skulle flytta till Paris och njöt och jobbade men hade kul också.


September: Flyttade till Paris och blev sambos med Ella och Marie. Firade min födelsedag med billigt och helt ok mousserande vin på slottet Versailles. Gick på museum och lärde känna Paris genom nyfikna ögon. Simone kom på besök och jag var helt enkelt bara lycklig.


Oktober: oktober var en månad som innehöll så himla himla mycket. Vi inledde den med fest, Erik och Jennifher kom och hälsade på, jag och Marie började umgås med folk ifrån skolan, och jag Marie och Frida åkte till Disneyland med Della och Calvin, Emil kom på besök några dagar och vi gick på en 1920-tals fest i ett konstnärshus och vi kom igång på riktigt med bokklubben.



November: Var vardag men ändå inte. Vi avslutade oktober med pitchfork festivalen, inledde november med att säga hejdå till en kär vän och finna en ny, vi åt falafel med 14 pers, mamma och pappa kom och hälsade på och vi åkte ut till versailles, vi tränade lite, jag och ella fick vår nya lägenhet och vi upptäckte le tigre. Det var också denna månad då min iphone blev stulen och mitt objektiv gick sönder så därför har jag typ inte bilder från december.


December: Blev singel, festade, levde intensivt i Paris och testade på nya saker, såg Pete Doherty, sade hejdå till lägenheten, kom hem och träffade vänner, sade hejdå till Temple of Love genom att bli sådär bra fnissfull med mina bästa vänner, firade jul i Sthlm med släkt och firade nyår som på 1920 talet med de finaste personerna. Nu tackar jag detta år och försöker se fram emot 2012 och vad det erbjuder!

RSS 2.0