en liten årsresumé Januari - Juni



Januari:
Firade in nyår med Emil och hans kompisar genom att fota pojkbandsbilder på fyllan och leka stad land och hav. En vecka senare firade vi att Carolina blev 19 år med 90-tals fest och jag och Frida stannade kvar och upplevde var Arboga bjöd på.
Annars var månaden väldigt ohändelserik. Det var mycket plugg, jag var trött på det mesta och klippte av mig håret och den största händelsen var att Emil flyttade till Berlin.



Februari:
Jag tröttnade på skolan och började jobba jättemycket. Hängde i Stockholm och var barnvakt. Vi festade i mitt rum, jag, Marie och Frida bestämde att vi skulle åka till Berlin, vi firade att vi hade 100 dagar kvar till studenten.
Det var en månad som var jobbig på extremt många sätt men som samtidigt innehöll många bra stunder med mina bästa vänner och mycket fest!



Mars: Började månaden med att åka till Berlin med Marie och Frida och insåg att jag hade världens bästa vänner. Lagom tills jag kom hem så kom våra studentmössor och det kändes som att vi började kunna se ljuset i tunneln äntligen! I mitten på månaden tog jag mitt pick och pack och reste till Paris med mamma, pappa och Emil. Det var också då jag fastnade för Paris. Det var också som vanligt en del festande.



April: Studenten var ständigt närvarande. Jag jobbade väldigt mycket och Nju:z blev grymmare än någonsin. Jag skrev högskoleprovet och hängde med många kompisar och gjorde mest ingenting. Våren kom. Jag och Marie hängde på Temple of Love.



Maj: Det var sommarvärme. Allting började dra ihop sig med skolan och på designlektionerna lyssnade vi mest på disney och diskuterade studenten. Jag hängde som vanligt på vlt och fick också sommarjobb där. Sen började alla studentfester dra igång. Först en drink med tjejerna i klassen, sen lärarmiddagen som var det roligaste med klassen. Då firade vi att alla skoluppgifter inlämnade och betygen snart satta!


Juni: Utklädnadsshow, skriva på lakan och slutligen STUDENTEN. Herregud vad kul det var och vad man längtade efter den dagen.  Hade världens bästa student.
Och direkt efter det blev det hård jobb, jobbade på radion i 4 veckor och samtidigt som jag frilansade och publicerade för vlt 6 dagar i veckan i 8 veckor eller vad det nu blev. Den perioden var mest slit. Jag firade också midsommar.

<3

Hängde med några av mina finaste vänner idag!


Jul


...


christmas in sthlm


bilder från mobilen



living for music, living in a dance


Temple of love - leaving you


en förkyld Moa avslutar traditionen att förfesta i mitt rum innan Temple of Love ikväll med Jennifher och öl!

<3


1a riktiga dagen hemma

Idag gick jag lite på stan med Hanna och nu har Fredrika anlänt till stan!


things that I have missed


- to sit in front of my computer and drink coffe in one of my favorite mugs!

sista helgen i Paris för i år

för någon dag sedan.
Den här helgen har bjudit på många äventyr och få sömntimmar. Har knappt varit hemma utan hängt lite varstans.
I fredags började jag, Marie och Nina att gå ut och äta. Fortsatte att dricka lite hos Nina och Annika joinade oss, sen ner på stan för att gå på någon klubb, då kom Frida. Så tänkte vi att vi skulle testa en klubb som ligger precis bredvid en annan klubb dit vi ofta går, och efter mycket om och men kom vi in men vände nästintill direkt för vi ville inte betala 10euro. Så då gick vi och åt efterrätt på världens mysigaste franska restaurang. Sen efter det for jag, Annika, Marie och Nina till Annika och sussade ett par timmar. Sen hängde jag med Annika och fikade och gick på marknad. Efter det åkte jag hem och duschade och sov, sen åkte ett gäng till Annika för förfest igen!!
Jag, Frida och Ella bestämde oss för att försöka komma in på Le Tigre, och vi kom in och såg en superfull Pete Dorhety.
Idag har vi packat och städat för fullt, för IMORGON åker vi hem!!!

Pete Doherty?

ikväll blir det sista utekvällen för i år i Paris. Det firar vi med bästa förfesten med bästa gänget och sen förhoppningsvis komma in på Le Tigre som numera är min favoritklubb (efter att ha varit där en gång) där Pete Doherty ska spela!!
igår åt vi creme brule klockan två på natten på världens mest romantiska franska restaurang och idag har jag hängt med Annika och ätit morotskaka och druckit te.
Nu, mot Annika och förfest!

leaving for christmas

going home on monday. Finished my school after 14 weeks!!! It has been so fun but now it's good with a break. I'm coming home with a new start, a new phone, new friends and an amazing life. And the best part of it, is that I'm going to see all my best friends and then return to the best city in the world right now, Paris.
(and when I will get my new mobilephone I can take pictures again!!)

The Wild Hunt

När man kommer hem med ett stort ångesttryck över bröstet och somnar utmattad och vaknar upp flera gånger i tårar, så känns det bra att det ska bli vår någongång inom mig igen.

det hektiska livet innan jul


Har jag berättat att jag lever 180?
kom hem 7 imorse och har städat hela dagen och nu blir det ännu en utgång!!

när Audrey Tautou tände julbelysningen på Champs-Élysées


Ladurée, Le bon Marche etc. (marie är fotografen som vanligt!)


Pop in och ölkannor!


så vi ses igen, kära Pop in!


måndag

Idag har jag min långa lugg varit i skolan och fått en ny klass och lärare och det känns faktiskt bra! Strax ska jag iväg och jobba för första gången som barnvakt åt Tove 8 år och Moa 5 år!!

stjärnhimmel

igår var vi på en bar som serverar billiga och goda martinis, vi var inte ensamma om att upptäcka det stället. Sen när baren stängde gick vi rakt över gatan till en klubb som heter Chez Mouline (eller något liknande). I toalettkön blev vi fotograferade, sen dansade vi i en kvart och insåg att alla som var där såg ut som modeller och det var show för att visa upp sig. Och eftersom musiken var tråkig så gick vi, men det vi gillade med stället var att deras tak såg ut som en stjärnhimmel!

dans på stolar ikväll igen?

öl med Frida och Ella. Bra fredag!

1a December

Här ovanför skådar ni en trött Moa med skavsår från sina nya skor, en moa som varit på en guidad tur på Paris Opera som var det vackraste som skådats och som sedan åkte till en antikvitetsmarknad och hittade en ny favoritmössa!!
Sen måste jag bara säga att den svenska julkalendern för i år var den så himla bra!

RSS 2.0