snabba ögonblick från västerås


Med vimplar och polaroidbilder

Påväg mot nya äventyr med mina vapendragare. Igår hade vi hemmafest där 70 % av människorna var killar. Har världens finaste Stina på besök just nu så en uppdatering om dagarna som har varit så otroligt fullspäckade kommer sen helt enkelt.

Salon du livre

Idag var jag Frida och Annika ute på bokmässan här i Paris. Vi kom in gratis, när man som student i Sverige betalar 700 kr för att gå på bokmässan. Paris tar verkligen tillvara på unga att de ska vara kulturella. Det är alltid rabatterat eller gratis om du är under 26 att gå in på museum och gallerier till exempel.


Paris en söndagsmorgon ser man några skor som hänger på en elledning

I söndags kom jag och Annika hem klockan nio på morgonen. Jag hade då varit vaken i ett dygn och börjat festa redan kl 4 på eftermiddagen. Det var en irländsk bar, förfest hos mig och Ella, chez Jeanette, Chacha, le tigre och sen hemmafest. När vi gick tyckte vårt sällskap att vi skulle gå och äta frukost tillsammans.
Kvällen bestod av shottar, dans, omringad av män, otrevliga fransyskor, babbel, rom, Lolitaboksprat och söta fransmän


Sommarvärme marais fina vänner Indien cocktails och fin gatukonst


Museum med Cissi och Zelda


teater, barhäng, museum, gratis shots på irländsk bar, förfest


Med Mat som är himmelsk och barer som är hemliga med absintdrinkar stöter man på fransmän som har studerat ekonomi i Västerås

Häromdagen gick jag Frida och Sofia ut och firade att Sofia hade fyllt 20 år. Vi gick till en hemlig bar, det är en restaurang som ser ut som en vit korridor in omysigt och Superlitet där de servar mexikanskt! maten var så så så god! Iallafall går man in igenom en dörr som ser ut att vara en dörr till köket så kommer man till världens mest mystiska bar som är nästintill helt nedsläckt med massor av levande ljus överallt. De är superlitet, finns knappt några sittplatser men de gör de mest fantastiska drinkarna. Tänk er starka, inte för alkoholen utan för kryddorna, chili och annat. Vi drack en med spicy rhum och en med absinthe. Absintdrinken var så himla god men så otroligt stark att vi knappt fick ner den. Efter det vandrade jag hem och tog hand om en vän, och Frida och Sofia hade ost och vinkcäll till halv 4 på morgonen.


hej mig själv för 4 år sedan


i lördags när vi mötte trevliga fransmän på en hemmafest alldeles vid jardin du luxembourg såg jag ut såhär


lite onsdagsbubbel med fina vänner

ikväll ska Annika och Ella på dejter och jag ska äta mexikanskt med Frida och Sofia för att fira att Sofia har fyllt 20 år.
Dagen då, Annika sov här så vi klämde ihop oss alla tre i sängen i natt. Efter det spatserade jag till Notre Dame och mötte en nyfunnen vän och drack kaffe på världens mysigaste brasserie där alla var supertrevliga. Efter det satte vi oss och njöt av värmen och solen vid Seine.  Efter ett tag kom Annika och min nyfunna vän begav sig av och jag Annika köpte varsin crêpe med nutella (har jag berättat att crêpes är världens godaste och bästa snabbmat? donken släng dig i väggen!) och satte oss åter vid Seine och njöt av vårvärmen. Vid 5 kände vi att det var dags att röra oss hemåt så köpte vi med oss lite bubbel. Nu blir det lite planering inför hemmafest, rosa bubbel med fina vänner innan vi alla beger oss ut på nya äventyr. Varje dag väntar ett nytt äventyr i Paris.
Som vi säger här, man vet aldrig vad som händer under helgerna, vilka kontakter man får och var man vaknar upp morgonen efter.
Detta är sådant vi sitter och skvallrar om på vår bokcirkel över ekologisk lemonad och billigt men supergott kaffe.
Bisous

En bra söndag spenderas med bokklubbsmöte med de bästa personerna och sen open mic på pop in på kvällen!


En varm och solig vårdag i Paris

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2953440/images/2012/pic_193646861.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2953440/images/2012/pic_193646874.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2953440/images/2012/pic_193646882.jpg" class="image">


Lördag

Igår var vi på en hemmafest där vi knappt kände någon. Men det slutade bra! I en studio med hur många personer som helst var det folk med många olika nationaliteter; svenskar, franska, ryska och greker också! Vi avslutade såklart kvällen med världens bästa nattmat nutella crêpe! Jag Ella och Frida klämde ihop oss i vår säng och gick och la oss 4 på morgonen och imorse gjorde vi scones till frukost innan
Vi gick till vårt bokklubbsmöte där vi drack ekologisk lemonad och skvallrade om helgens äventyr och killar.


ikväll firar vi att vi får ha kvar lägenheten april ut med lite bubbel och hemmafest!


Aujourd'hui

En solig fredag ska spenderas med ett besök på mitt favoritmuseum (typ fotografiska) med Ella och Lizzie med en utställning av kinesen Ai Weiwei, för att sedan vandra lite i tulirierna och åla till kanalen och sitta och hänga i eftermiddagssolen med fina vänner, för att sedan jobba och laga pannkakor och komma hem till en rumskompis . Bra dag helt enkelt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2953440/images/2012/pic_193151713.jpg" class="image">


sol, fredag & jeu de paume!


Gröna curryn nomnomnom


kaffe

idag har jag fixat och fixat känns det som. Ändå inte riktigt. Men nu börjar saker klarna upp sig. Nu ska jag iväg och äta semla med Ella, Freya och Johanna!

La vie


En onsdag


bra rutiner igen

Kommit in i rutinerna lite igen. Skolan går ok, börjat jobba igen, varit på visning av ett rum idag och nu har Ella bakat en chokladcheescake och vi har Nicole och Johanna här. Den här dagen har varit bra. Fina vänner och bra föräldrar.

RSS 2.0